Comunicación 2.0 para empresas
Home > SERVICIOS

COMUNICACIÓ, VISIBILITAT I RP

Planificació, identificació, generació i contacte amb mitjans digitals, bloggers i els influencers del teu sector. Creem els teus dossiers, notes de premsa, vídeos PER SER VISIBLES A INTERNET

100% Creative
200% Hard working

CREATIVITAT I ESTRATÈGIA DIGITAL

Generem estratègies digitals innovadores per a la teva marca. Identifiquem les xarxes socials que has d’utilitzar per crear experiències i emocionar als teus clients.
Planifiquem i gestionem el teu contingut.

100% Communicative
300% Listening and Research

MARQUES, CONTINGUTS I GESTIÓ.

Creem continguts únics i originals per a les teves xarxes socials, fomentem converses amb el públic que t’interessa i gestionem informació que aporti valor als teus usuaris. Monitoratge, prevenció i gestió de crisi 2.0

200% Project Manager
100% Visibility

FORMACIÓ I COACHING

És el moment d’innovar i adaptar només la tecnologia que necessites. No oblidis que tu ets la marca més important. Vols presentacions inoblidables? Necessites un altre tipus de vídeos per a la teva marca? el teu són les imatges? Et donem la formació que necessites i t’acompanyem perquè la teva marca aconsegueixi les seves metes.

100% Responsive
200% innovation

MÀRQUETING I FELICITAT

Planificació d’objectius, Creació de campanyes, Identificació dels mitjans, Creació de continguts, identificació de la teva història i assessoria a la planificació de recursos. Seràs feliç perquè sabràs els resultats i podràs utilitzar-los.

200% Originality
100% Results

WEBS, APPS I GAMES

Necessites un espai diferent per vendre-li al món els teus productes? En eiQom treballem amb els millors i no és broma. Aconseguim que el teu web es vegi genial a tots els dispositius. Creem una app que tingui utilitat o juguem per vendre.

100% Responsive
200% Innovation

Digital communication and developement by eiQom